Overslaan naar content

Welkom bij Taco Bell Nederland

Dankzij de democratisering van de taco door Glen Bell zijn er nu meer dan 7.500 Taco Bell restaurants in de VS en meer dan 800 in 31 landen.

In Nederland opende Taco Bell in 2017 voor het eerst haar deuren. In het voorjaar van 2023 openden we onze 8e Taco Bell vestiging en brachten we onze taco's naar Amsterdam Osdorp.

De komende jaren zullen we alleen maar verder groeien en hiervoor zijn we altijd op zoek naar talent. Niet alleen in onze restaurants, maar ook op ons hoofdkantoor.

Hou onze vacatures goed in de gaten en maak deel uit van ons avontuur!

SERVING UP GREAT OPPORTUNITIES! Een carrière bij Taco Bell betekent leren, groeien en plezier maken. Je werkt samen in hechte teams, lost problemen op en gaat in gesprek met gasten. Wil je de uitdaging aangaan en leiden? Wij zullen daarbij helpen. Flexibele roosters, een gastvrije cultuur waar je jezelf kunt zijn en het opbouwen van vaardigheden die je meeneemt, waar je ook heen gaat in het leven - noem maar op, het is er voor jou.

ONZE MENSEN

  • Ik ben begonnen als Team Member bij de opening van Tilburg in 2017. 

    Ik studeerde destijds nog en Taco Bell was mijn bijbaan, dit is was uiteraard goed samen te combineren. 

    Ik kon hier mijn vaardigheden ontwikkelen en ben vervolgens Shift Leader geworden. Vorig jaar heb ik mijn training tot Assistant Restaurant Manager afgerond. 

    Inmiddels heb ik de volgende stap in mijn Taco Bell carrière gezet en werk als junior Restaurant General Manager in Tilburg. 

    Ik ben er trots op dat ik kan bijdragen aan de groei van Taco Bell en kijk ernaar uit om nog meer te bereiken in de toekomst.

    Lukas

    Junior Restaurant General Manager

  • Zes  jaar geleden kreeg ik de kans om deel uit te maken van de Taco Bell familie. 

    Ik begon als Shift Leader in Eindhoven, de eerste Taco Bell in Nederland. Ik kon snel doorgroeien naar Assistant Restaurant General Manager.

    Ik ben vervolgens een aantal jaar Restaurant General Manager in Eindhoven geweest en ik heb nu de volgende stap in mijn Taco Bell carrière gezet. 

    Ik ben verantwoordelijk voor 4 stores als junior Area Coach.

    Taco Bell  gelooft in Living Más. 

    Meer doen, meer verwachten en een beetje meer uit elke dag halen. Ik ben er trots op dat ik deel uitmaak van de Live Más mentality.

    Mattheus

    Junior Area Coach

  • Ik ben in 2021 begonnen als Team Member bij de opening vanTaco Bell Arnhem. 

    Twee maanden later heb ik de stap naar Shift Leader kunnen maken.

    Na een jaar als Shift Leader gewerkt te hebben, heb ik de kans gekregen mij verder te ontwikkelen tot Assistant Restaurant General Manager. De interne opleiding hiervoor heb ik afgelopen jaar afgerond.

    Hard werken en je best doen wordt gezien binnen Taco Bell en biedt carrièremogelijkheden. 

    Inmiddels ben ik namelijk met veel plezier gestart aan mijn nieuwe uitdaging als junior Restaurant General Manager bij Taco Bell Arnhem.

    Mike

    Junior Restaurant General Manager

Your journey starts here

Wherever in the world, you’re looking for a new role, chances are, we’re there.